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Questions & Answers 0004

Date: 07 June 2018


The following questions have been raised with respect to the subject IFIB. Response is to provide clarification; 
#	Question	Response
01	Reading Ref A, Part III, Sect B, Cap 3, Para 1.4.22, we were working that 1 x IDMI focus would cover all SCTs and was to have a planning figure of 2 x 0.5 days per week to cover this function.  Therefore, our costing entry for Annex C-1 (which has a line showing the IDMI to support the SCT) was an equal split of one sixth (assuming we were going to cover all 6 x SCTs) of the cost of the IDMI (ie, 1 x IDMI cost split between 6 x SCTs).  You now imply that the IDMI function is 2 x 0.5 days per SCT.  This would total 6 (SCTs) x (2 x 0.5 days) for one IDMI to cover all SCTs = 6 days per week!		Can you please clarify how we are to split out the IDMI costing against the number of SCTs we are applying to cover?		As the reply already states we ask you to include one IDMI per SCT for bidding purposes. Should one Provider be awarded more than one SCT, terms for the IDMI can be subject to negotiations.		The intent is that the COTR and / or Chief Scenario will call for (up to) two IDMI meetings per week that last .5 work-units and are intended to discuss IDMI related topics as required. Alternatively one or more IDMIs could be called in to discuss SCT specific issues.	For issues the IDMI would have to report back, the Provider can designate a ‘lead’ IDMI for these purposes only.	
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